kasilpuraPura mineraalieristyslevy edustaa todellista rakennusalan modernia kehitystä. Monoliittisesti perusrakenteen kanssa toimiva Pura eristyslevy on valmistettu 100% luonnonmateriaaleista.

Tuotteessa on käytetty muun muassa savikomponentteja rakenteellisten ominaisuuksien parantamiseksi. Valmistuksessa ei ole käytetty kuitu- tai hartsiyhdisteitä tai vastaavia. Edistyksellisen luonnonmateriaaleista valmistetun Pura -eristyslevyn lämmönjohtavuus on 0,040 W/mK, jonka johdosta tuote täyttää yleisesti rakenteille määritellyt lämmönjohtamiskertoimet (U-arvo) jo vain muutamien senttien paksuisena eristyslevynä.

Luonnollista tehokkuutta
Kapillaaristen vesihöyrynläpäisyominaisuuksiensa johdosta tuote pystyy absorboimaan suuriakin kosteuskuormituksia sekä vettä, vapauttaen kosteuden jälleen vesihöyrynä ilmanvaihdon hoidettavaksi. Ominaisuuksiensa johdosta tuote ei vain tasapainota kiinteistön lämpötilaa, vaan myös optimoi sisätilan kosteustasapainoa täysin luonnollisesti.

Pura tuotteen hydrofiilisten ominaisuuksien ansiosta rakenteeseen ei ole tarvetta muodostaa erillistä höyrynsulkua, joka useissa tapauksissa toimisikin rakenteen heikkona lenkkinä.

Home jää ulkopuolelle
Pura sisätilaneristys nostaa sisäseinärakenteen pintalämpötilaa joka merkittävästi vähentää lämpövuotojen ohella myös homeen muodostumisen riskiä.

Mitään ei jää sattuman varaan
Kiinteistöjen rakentamista sekä korjausrakentamista koskevat määräykset kiinnittävät huomion lämmöneristämisen ohella myös erinomaisiin paloturvallisuusominaisuuksiin. Pura ei muodosta savua tai myrkyllisiä kaasuja tulipalon sattuessa. Kasil Pura on täysin palamaton A1 – paloluokan materiaali (Din 4102).

Yksinkertaista, helppoa ja monipuolista
Kasil Pura mineraalieristyslevy toimii niin suurilla kuin pienillä pinta-aloilla, kaarevilla sekä monijakoisilla ja ulkonevilla seinäpinnoilla. Erittäin helppo työstettävyys, käsiteltävyys ja materiaalin keveys helpottavat asennustyötä alusta loppuun. Materiaali on erittäin helppoa leikata ja työstää oikeaan kokoon, ja samalla nopea sekä turvallinen asennus tuovat kustannussäästöjä.

Levykoot
Paksuus 25, 30, 40, 50, 60, 80, 100 ja 120 mm. Levypinta-ala on 600x380mm. Paksummat koot  tilauksesta.
Tiheys 130 kg /m

 

 

Ominaisuudet

Käyttöturvallisuustiedote

Suoritustasoilmoitus

Dry Master XL Floor

Kasil Dry 100 XL Floor

Kosteusmittarit

kasil mittarit

kasil E -eristyslevy

kasil e-levy

kasil EH - Erikoislaasti

eherikoislaasti

Kasil Elche desinfiointiaine

elche

Kasil Pura eristyslevy

kasilpura

DRY 100 Täsmäkuivain

dry100 kuivain

kasil Kapillaarikatko

kapillaarikatko

Kasil Oikaisulaasti

oikaisulaasti

kasil STRU kiinnike

STRU kiinnike

kasil K-levy

kasil k-levy

kasil GD-Primer

gd primer

kasil Vesieristysrappaus

vesieristysrappaus

Kasil Tuotteet

Eerikinpolku 5
32800 KOKEMÄKI
+358 400 726 413
marko.palin at kasil.fi