elcheElektrokemiallisen pinnoitteen jättävä käsittelyaine

Elche antiMikrobi on kansainvälisesti mullistava uutuus home- ja mikrobiongelmien tuhoamiseksi. Tämä uutuus mahdollistaa mikrobien tuhoamisen uudella elektrokemiallisella sähköllä siten, että mikrobit, kuten resistenssit bakteerit ja virukset kuolevat NOPEASTI JA PYSYVÄSTI ILMAN ETTÄ AINE NÄKYY, TUNTUU TAI TUOKSUU.

Elche antiMikrobi käsittelyllä saadaan huomattavasti tehokkuutta ja nopeutta bakteerien inaktivointiin ja pitkä, suojaava vaikutus. Näin eliminoidaan esim. resistenttisten bakteerien syntyminen ja pesiytyminen käsiteltyihin kohteisiin, sekä uuden homeen muodostuminen.

Maailman johtavien mikrobitutkijoiden tekemät poikkeuksellisen laajat laboratoriokokeet sekä lähes viisi vuotta kestäneet käytännön tutkimukset, ovat osoittaneet Elche antiMikrobin olevan täysin mullistava, ja erittäin merkittävä keksintö home- ja mikrobiongelmien ratkaisemiseksi. Elche antiMikrobin merkittävyyttä lisää sen tehoaminen muiden resistenttisten bakteerien ohella myös sairaalabakteeriin.

Elche antiMikrobin käyttökohteita ovat muun muassa:

Sairaala- ym. tekstiilit, sairaaloiden saastuneet osastot (sairaalabakteeri), homekoulut, virastot, pankit, homeiset rakenteet, ilmastointikanavat- ja suodattimet rakennuksissa, maatalous, elintarviketeollisuus, elektroniikkateollisuus, lentokoneet, laivat, ym.

Käytettäessä Elche antiMikrobi voidaan esim. kaasuttaa, sumuttaa, sivellä, pyyhkiä tai kastaa ja imeyttää tarpeen ja käyttökohteen mukaan.

Tuote on kotimaan ohella otettu positiivisesti vastaan jo myös useassa eri Euroopan maassa.

 

Hyväksynnät

Käyttöturva

Käyttöohje

Esimerkkitutkimus

Raportti

Tiedot ja yhteystiedot

Dry Master XL Floor

Kasil Dry 100 XL Floor

Kosteusmittarit

kasil mittarit

kasil E -eristyslevy

kasil e-levy

kasil EH - Erikoislaasti

eherikoislaasti

Kasil Elche desinfiointiaine

elche

Kasil Pura eristyslevy

kasilpura

DRY 100 Täsmäkuivain

dry100 kuivain

kasil Kapillaarikatko

kapillaarikatko

Kasil Oikaisulaasti

oikaisulaasti

kasil STRU kiinnike

STRU kiinnike

kasil K-levy

kasil k-levy

kasil GD-Primer

gd primer

kasil Vesieristysrappaus

vesieristysrappaus

Kasil Tuotteet

Eerikinpolku 5
32800 KOKEMÄKI
+358 400 726 413
marko.palin at kasil.fi