eherikoislaastiEH - erikoislaastin avulla Kasil K - ja E - sarjan levyt voidaan kiinnittää rakenteeseen, tai toisiinsa. Näin muodostetaan monoliittinen vettä voimakkaasti absorboiva rakenne, joka rakenteen kosteuskuormittuessa sitoo kosteutta nopeasti itseensä vapautten sen kiinteistön huonetilaan vesihöyrynä. EH - erikoislaastin hydroskooppisista ominaisuuksista johtuen sen käyttö KASIL levymateriaalien kanssa on suositeltavaa, jolloin varmistetaan rakenteen toiminta suunnitelmien mukaisesti.

Yleistä
KASIL EH - erikoislaatia käytettäessä rakennepinta-alan tulee olla puhdas, ja kiinnityskyvyltään hyvä, ehjä ja vapaa ylimääräisistä aineosista, kuten suolat, bitumi, pinnoitteet, öljyt sekä öljynkaltaiset aineosat. Rakennepintojen tulee olla myös puhaita homeista, sekä muista mahdollisista haittamikrobeista. Huokoiset, erittäin absorboivat rakennepinnat tulee kostuttaa ennen tuotteen asentamista. Käyttöön soveltuvia rakennepintoja ja -materiaaleja ovat muun muassa betoni, muurit, kalkkisementti ja sementtipohjaiset laastit.

Materiaali
Käyttövalmis, hartsi-käsitelty, Portland sementtipohjainen kuivalaasti (CEM 1)

Ominaisuudet
Tuote kuivuu hudraulisesti, ja johtaa kapillaarista kosteutta. EH - erikoislaasti on korkea alkaalinen, erittäin hydroskooppinen sekä kiinnityslujuudeltaan erittäin luja. Tuote ei edistä sienikasvuston syntyä.

 

Ominaisuudet

Käyttöohje

Käyttöturvallisuustiedote

Dry Master XL Floor

Kasil Dry 100 XL Floor

Kosteusmittarit

kasil mittarit

kasil E -eristyslevy

kasil e-levy

kasil EH - Erikoislaasti

eherikoislaasti

Kasil Elche desinfiointiaine

elche

Kasil Pura eristyslevy

kasilpura

DRY 100 Täsmäkuivain

dry100 kuivain

kasil Kapillaarikatko

kapillaarikatko

Kasil Oikaisulaasti

oikaisulaasti

kasil STRU kiinnike

STRU kiinnike

kasil K-levy

kasil k-levy

kasil GD-Primer

gd primer

kasil Vesieristysrappaus

vesieristysrappaus

Kasil Tuotteet

Eerikinpolku 5
32800 KOKEMÄKI
+358 400 726 413
marko.palin at kasil.fi